¨

Offer svævede mellem liv og død - gerningskvinde på fri fod

Hvis man har oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på telefon 1-1-4. Foto: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

En 23-årig kvinde fra Sydsjælland mistede en del blod under et knivoverfald fredag og var i livsfare.

En 23-årig kvinde blev sent fredag eftermiddag angrebet med kniv og lægtehammer, mens hun sad i sin parkerede bil i en indkørsel på Sydsjælland.

Politiet modtog klokken 17.18 en anmeldelse fra den forurettede kvinde om hændelsen, der skete på Ahornvej i Sandved vest for Næstved.

Kvinden sad i sin bil i en indkørsel til et hus, da en jævnaldrende kvinde kom gående ud fra husets baghave med en pose i hånden.

Vi leder stadig efter hende

Søren Østervig, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

- Det undrer bilisten sig over, og derfor ruller hun vinduet ned, og spørger kvinden, hvad hun laver, fortalte Lars Denholt, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til Ritzau.

I samme øjeblik fandt kvinden en kniv frem fra sin pose og stak ud efter den 23-årige gennem bilens vindue.

Gik i panik

Bilisten forsøgte at afværge stikket ved at tage hænderne op foran sig. Hun fik et 1,5 centimeter dybt knivstik i den ene hånd samt nogle afværgeskader, oplyste vagtchefen.

- Mens gerningskvinden stikker ud efter bilisten, taber hun kniven ind gennem vinduet, sagde Lars Denholt.

- Man skulle tro, at det ville få hende til at stoppe. Men i stedet finder hun en lægtehammer frem fra posen og slår den i forruden af bilen.

Det fik ifølge vagtchefen bilisten til at gå yderligere i panik, hvorfor hun kørte væk fra stedet og ringede til politiet.

Leder stadig efter gerningskvinden

Den forurettede blev bragt til Slagelse Sygehus, hvor hun efterfølgende blev opereret i hånden. I forbindelse med episoden mistede hun en del blod, hvorfor hun kortvarigt var i livsfare.

Søndag leder politiet fortsat efter gerningskvinden og beder vidner om at kontakte politiet, hvis de har set kvinden før eller efter episoden.

Den forurettede skal genafhøres i sagen, så må vi se, hvad det bringer

Søren Østervig, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

- Vi leder stadig efter hende, siger Søren Østervig, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, søndag morgen til TV ØST.

Ifølge politiets signalement er kvinden mellem 20 og 25 år, omkring 160 til 170 centimeter høj, dansk af udseende og iført sort hue, sort vinterjakke og sorte bukser.

Skal genafhøres i sagen

Vagtchefen oplyser, at det ikke var den forurettedes egen indkørsel, hun holdt parkeret i.

Men han formoder, at den forurettede har haft et kendskab til huset eller dets beboere, siden hun spurgte ind til kvindens færden.

- Den forurettede skal genafhøres i sagen, så må vi se, hvad det bringer. Hun har været under bedøvelse, da hun har været opereret i hånden, siger Søren Østervig og oplyser, at kvinden efter omstændighederne har det godt.

Hvis man har oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på telefon 1-1-4.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App