Offer står frem

Den 22-årige kvinde, der onsdag aften blev overfaldet i sit hjem på Ejlersvej i Næstved, har i dag valgt at stå frem og fortælle historien.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Onsdag aften klokken 23.22 sparkede tre maskerede mænd døren ind til Salinas lejlighed. De overfaldt hende og skar hårtotter af hende med en kniv. Mændene sagde, at hun skulle stoppe med at sælge hash. Nu fortæller Salina historien i håb om, at det kan hjælpe til at finde overfaldsmændene.


- Jeg vil gerne sørge for, at mit budskab kommer ud, så vi kan få stoppet dem, der har gjort det. De skal ikke have lov at smadre andres liv eller mit hår, de skal straffes for det, de har gjort, siger Salina, der af hensyn til sin familie ikke ønsker at få sit efternavn frem.


I følge politiet, kender de ikke til, at Salina skulle sælge hash, som overfaldsmændene påstod. De tror derfor, at der kan være tale om en misforståelse. Salina ved heller ikke, hvorfor hun blev overfaldet.


Dem, der brød ind, sagde, at du skulle stoppe med at sælge hash. Har du noget med hash at gøre?


- Overhovedet ikke, nej. Jeg råbte også til dem, at jeg ikke solgte hash, og alligevel skar de håret af mig, siger Salina.


Der er kun et sparsomt signalement af den ene af mændene. Han er 185-190 cm. høj og kraftig af bygning. Han var iført mørke bukser og sort jakke og en elefanthue, som Selina fik hevet af ham.


- Han havde blå øjne og rødligt/hvidt skæg, siger Salina.


Hvis man har oplysninger om sagen, kan politiet kontaktes på telefon 1-1-4.