¨

Nymalet Bonbonland skal tiltrække flere gæster

Foto: TV ØST

Alle forlystelser i Bonbonland er blevet shinet op til sæsonstart. Den nye direktør står bag, og han håber, det kan tiltrække flere gæster end før i tiden.

Fredag satte medarbejderne sidste hånd på forbedringerne af Bonbonland.

Siden februar er alle forlystelser blevet malet, mens busker og blomster er blevet studset og plantet. Den nye direktør Niels Feerup står bag initiativet. Han håber, at det kan vende den ellers nedadgående kurve for besøgstallet. Parken har nemlig mistet mange besøgende de seneste ti år.

Med 528.000 gæster i 2005 er antallet af besøgende gået stødt nedad til 2014, hvor de kun havde 368.292 gæster. Dermed har parken mistet knap 160.000 gæster på ti år.  

- Vi befinder os i en situation, hvor vi skal have vendt en udvikling. Det er gået skidt i en årrække, så det er vel, hvad man på godt dansk kalder for en 'turnaround', siger Niels Feerup, der startede som ny direktør 2. februar i år. 

Parken har fået en ansigtsløftning 

Siden Niels Feerup blev ansat, er alle forlystelser og figurer derfor blevet vasket, repareret og malet, alle toiletter er blevet renoveret, buske og buskadser er blevet klippet ned, mens blomster er blevet plantet og en plæne af kunstgræs er blevet lagt. Alt sammen for at få parken til at fremstå mere hyggelig for gæsterne. 

Men Niels Feerup er klar over, at disse tiltag ikke tiltrækker flere gæster alene. 

Det langsigtede mål er, at vi kan præsentere nyheder over de kommende år. På den korte bane syntes jeg, det var vigtigt at få parken derhen, hvor jeg synes, vi kan være den bekendt. Og det kan vi nu, siger Niels Feerup. 

Direktøren fortæller, at medarbejderne samlet har brugt omkring 16.000 timer på forbedringerne. Normalt bruger de omkring 10.000 timer på forbedelserne inden en sæsonåbning. 

Man kan selv se resultatet, når Bonbonland åbner lørdag den 25. april  klokken 10.00.

02:16 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App