¨

Nykjær fyret på grund af julehjælp

Foto: TV ØST

En indsamlingen til julehjælp koster nu racerkøreren Michel Nykjær jobbet. Ejeren af teamet Pole Position begrunder fyringen med, at Nykjær ikke havde fortalt ham om projektet.

Michel Nykjær er chokeret over fyringen.

- Lige nu er jeg lidt rystet. Jeg forstår ikke, at man kan blive fyret for julehjælp.

Ifølge ejeren af Pole Position, Henrik Lind, så var indsamlingen til Dansk Folkehjælp dråben, der fik bægeret til at flyde over efter længere tids samarbejdsvanskeligheder.

 

- Der har desværre været en række episoder, hvor Michel har handlet på egen hånd. Jeg vil ikke komme ind på de enkelte episoder, men det er vanskeligt at samarbejde, når Michel foretager dispositioner, som ikke er godkendt af mig, siger Pole Positions ejer, Henrik Lind.

- Selvom det bestemt er et sympatisk og anerkendelsesværdigt formål, har det altså fået bægeret til at løbe over. Nok er nok. Det handler hverken om sport eller penge, men om manglende loyalitet, siger Henrik Lind.

 

 

Men det kan Michel Nykjær ikke genkende.

- Det kan godt være, at chefen har haft det sådan, men jeg har ikke haft nogen problemer. Det må han jo bare synes, siger han til TV2 Øst.

Han mener selv, at han har leveret varen for holdet. Og Michel Nykjær håber, at den seneste tids gode resultater på banen vil give ham en fordel, når han skal søge nyt job - og jule-indsamlingen den fortsætter:

- Jeg vil ikke skuffe en masse familier, så jeg fortsætter og forsøger at skrabe så mange penge ind som muligt.

00:58 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App