Ny portion VM-billetter til salg

1. september klokken 10 bliver endnu en portion billetter til december måneds VM i kvindehåndbold sat til salg. Kampene blandt andet spilles i Næstved.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Har man endnu ikke sikret sig billetter til VM i kvindehåndbold 2015, der spilles på hjemmebane i Herning, Kolding, Næstved og Frederikshavn, er chancen der stadig. Tirsdag frigives nemlig en ekstra pulje billetter, efter at Dansk Håndbold Forbund har fået svar fra en række større reservationer, skriver forbundet i en pressemeddelelse.

- Billetsalget er gået over alt forventning indtil videre. Billetterne er gået som varmt brød på flere af spilledagene i både Herning, Næstved og Frederikshavn, og det er derfor glædeligt, at vi nu kan frigive flere billetter i salg, siger DHF-formand Per Bertelsen, der de seneste to uger har konstateret en fantastisk interesse for mesterskabet.

Det betyder, at det tirsdag klokken 10 er muligt at finde billetter til alle spilledage på alle fire spillesteder - bortset fra finaledagen den 20. december. Nogle dage er der dog kun meget få billetter tilbage, så DHF opfordrer til at sidde klar ved tasterne, hvis man ønsker adgang til en specifik spilledag.

De sidste billetter frigives tirsdag den 29. september, når de udenlandske forbund har meldt retur på deres reservationer, og dermed vil alle tilgængelige VM-billetter være på gaden.

OBS: DHF kan kun garantere for billetter købt via deres officielle billetpartner, Billetnet.

Fakta om VM:

  • VM spilles 5.-20. december
  • Danmark spiller alle kampe i Jyske Bank Boxen i Herning
  • Dansk Håndbold Forbund afholder VM i tæt samarbejde med værtsbyerne og Sport Event Denmark.
  • Værtsbyerne er Herning, Kolding, Næstved og Frederikshavn
  • VM arrangeres under sloganet Heart of Handball
  • Billetsalget startede den 11. august