¨

Ny natlig brand i Næstved

Foto: TV ØST

Endnu engang måtte Næstved Brand og Redning rykke ud til en brand i byen. Denne gang var det et stort lager af tækkerør, der gik op i flammer.

En stor mængde tækkerør gik i nat op i flammer på Ydernæs i Næstved. Det skete få hundrede meter fra det, sted hvor en lignende brand - også i tækkerør - blev opdaget den 23. april.

Nattens brand blev opdaget kvart i tre. Da der ikke var fare for at ilden ville brede sig, fik branden lov at brænde ud af sig selv.

Både brandvæsen og virksomhedsejere på Industrivej tror, at en pyroman står bag nattens brand og de mange andre mistænkelige brande, der har været i området de seneste måneder.

- Jeg har en personlig mistanke om, at det er den såkaldte "klokken tre-pyroman". På grund af tidspunktet, og fordi tækkerør ikke er noget, der begynder at brænde af sig selv, siger Flemming Nygaard, der er indsatsleder ved Næstved Brand & Redning.

Politiet foretog i nat tekniske undersøgelser på brandstedet.

- Vi ved ikke præcis, hvordan branden er opstået. Vi afventer vores undersøgelser, før vi kan udtale os om brandårsagen, siger vagtchef Tom Stysiek.

03:00 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App