Ny direktør i BonBon-Land

Det er skide skægt i BonBon-Land, dog ikke længere for direktør Niels Feerup der per 1. juni overdrog posten til en 37-årig nordmand.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den 1. juni 2016 var der skifte i direktørstolen i den 24-år gamle forlystelsespark BonBon-Land.

Efter knap halvandet år i stolen har parkens ejere, Parques Reunidos, tilbudt den tidligere direktør, Niels Feerup, at blive direktør for to nye parker i Vietnam.

Det er samtidig i en af Parques Reunidos andre parker, at den nye direktør er fundet. Det er den 37-årige nordmand Mattis Willms. Mattis har de seneste 3 år været direktør i Skandinaviens største vandpark Bø Sommarland i Telemark i Norge, hvor han med stor succes har øget gæstetallet med imponerende 52 % fra 2012 til 2014. Han stod fra sin start for øget fokus på at gøre parken mere attraktiv og det må gav pote. I 2015 nåede parken næsten samme niveau som 2014 til trods for en rekordkold juli i Norge.

Håber på varm sommer

Tidligere har Mattis arbejdet i blandt andet Royal Caribbean Cruise Line og DFDS Norge, så han har mange års erfaring med både turisme og forlystelsesparker. Mattis har været i BonBon-Land mange gange tidligere og han kan også se, at der er sket store forbedringer det seneste års tid.

- BonBon-Land er virkelig blevet en flot park og jeg ved også, hvor meget fokus Niels og resten af mine nye kolleger har haft på at optimere parken. Jeg glæder mig til at føre strategien om øget fokus på gæsteoplevelsen videre. BonBon-Land sluttede 2015 med både at halvere sit underskud og vende et faldende besøgstal til en stigning på 4 %. Vi skal så blot have en dejlig varm sommer, så er vi godt på vej. Vi vil og skal fortsætte den positive udvikling, siger Mattis Willms.

Mere BonBon-Land: Klar til Sommersjov

I aften sender vi andet afsnit af programmet Klar til Sommersjov kl. 19.55.
Du kan se det live HER, eller gense det og tidligere episoder HER.