Nordicom tilbage på Næstved Havn

Ejendomsselskabet er har igen størstedelen af de ledige arealer omkring Næstved Havn.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Ejendomsselskabet Nordicom er tilbage i sine lejemål på Næstved Havn, skriver Sjællandske.

I november sidste år besluttede bestyrelsen for Næstved Havn at smide det børsnoterede selskab ud af byen. Nordicom skyldte over en kvart million kroner for leje af havne-grunde. Selskabet reagerede ikke på rykkere, så havnebestyrelsen besluttede at ophæve lejemålene.

Den dramatiske beslutning gav omgående reaktion fra Nordicom.

Firmaets daværende direktør Gunnar Kristensen kom til krisemøde i Næstved, og nu har havnebestyrelsen tilbagekaldt opsigelserne. Det betyder, at Nordicom igen »sidder« på størstedelen af de ledige arealer omkring Næstved Havn.

Der er store planer for havnearealerne. Langs Vordingborgvej skal der bygges Føtex-varehus, og ifølge havneudvalgsformand Per Sørensen er byggeriet tæt på at starte. Han har også håb om, at der snart kommer gang i det planlagte biograf-byggeri på hjørnet af Fabriksvej og Havnegade. Her er planlagt Sydsjællands største biografcenter med 930 siddepladser fordelt på fem sale. Thura Film, der ejes af filmproducenten Michael Obel, er fortsat interesseret i at drive biograf-center i Næstved, skriver Sjællandske.