NFH-fans efter overbevisende sejr: Det er alletiders

Håndboldkvinderne fra NFH vandt over russiske LADA i første kamp i EHF-gruppespillet – til store glæde og overraskelse for de fremmødte fans.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der var store smil at spore hos de gul- og blåklædte NFH-fans, der lørdag eftermiddag strømmede ud af Arena Næstved - og også for dem i civil.

Håndboldkvinderne fra NFH vandt nemlig en overbevisende sejr over russiske LADA i den første kamp i gruppespillet i Europa Cup. De russiske bjørne blev besejret med 35-23.

Og det kom faktisk bag på fansene, at de lokale håndboldspillere kom ud af opgøret med så solid en sejr i bagagen.

- Det var suverænt. Der var nok ikke mange, der regnede med, at sejren ville blive så stor, som den blev, siger Henrik Olsen, der er medlem af NFH’s fanklub.

Godt sammenspil og sikre mål

Især var fansene overraskede over sejren, fordi russerne slog altid stærke Viborg ud i kvalifikationen til EHF-cuppen i november sidste år med to sikre sejre.

- Jeg var sikker på, at de ville tabe, da jeg tog herop. Så jeg blev meget positivt overrasket, siger Leif Ravn fra Sakskøbing om den bedrift.

Benny Appelby, der ligeledes er fra Sakskøbing, roste kvinderne fra NFH for blandt andet at spille godt sammen i lørdagens gruppekamp.

- De havde rigtig godt sammenspil, og de smed ikke bolde væk. Det gjorde de ellers i sidste kamp, men ikke denne gang. De scorede på alle chancer, siger han til TV ØST.

NFH er også i gruppe med Tübingen fra Tyskland og Glassverket fra Norge. Kvindernes næste kamp i gruppespillet spilles næste lørdag mod tyskerne, der har hjemmebane.