¨

Næstveds basketherrer misser kampen om DM-guldet

Foto: TV ØST

Team FOG Næstved er definitivt ude af kampen om DM-guldet efter mandag aften at have tabt til Bakken Bears for tredje gang i fire kampe.

Der bliver ikke guldmedaljer til baksetherrerne fra Næstved i år. Mandag aften missede de chancen for en plads i DM-finalen, da holdet for trejde gang i fire kampe tabte til Bakken Bears fra Aarhus. Denne gang med cifrene 79-86.

Aarhusianerne slutter dermed som de begyndte. De tog den første sejr mod sjællænderne, mens Team FOG kom stærkt igen og snuppede en sejr i anden kamp. I tredje kamp var der blot et enkelt points forskel på de to hold, da kampen sluttede, og det var desværre ikke til Team FOGs fordel.

Ministre i kamp

I DM-semifinalerne spiller holdene bedst af fem kampe, og med to tabte var Næstved-spillerne under pres. Team FOGs skadede anfører Martin Høyrup var dog fortrøstningsfuld og fortalte under kampen i Næstved-Hallen, at han regnede med sejr til hjemmeholdet. Desværre gik det ikke sådan, og det er nu Bakken Bears, der er klar til finalekampene mod enten Svendborg Rabbits eller Horsens IC.

Også på tribunen var der kamp. I hallen var transportminister Magnus Heunicke (S) fra Næstved dukket op med partifællen Nicolai Wammen, der er forsvarsminister og tidligere Aarhus-borgmester.

Her blev det forsvarsministeren, som kunne gå gladest hjem, og med et billede på Twitter skrev Heunicke i bagklogskabens lys, at han aldrig skulle have inviteret aarhusianeren med.

- Fik den elendige idé at invitere en helt perifær kollega med til basket. Nu er Bears foran m 8. Jeg lærer det aldrig, lød det under kampen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App