¨

Næstvedbrand kan være påsat

Foto: TV ØST

Politiet vil i dag undersøge årsagen bag brand på lagerhotel i Næstved. De arbejder ud fra, at den muligvis kan være påsat.

Det var en voldsom brand, der tirsdag eftermiddag og aften hærgede lagerhotellet i Næstved. Først efter fem timers brandslukning var den helt under kontrol.

Og især brandens størrelse får nu politiet til at undersøge, om den kan være påsat.

- Ved en brand af den her omfang er det klart, at vi må se på muligheden, om den kan være påsat. Men vi ved ingenting med sikkerhed endnu. I første omgang skal vi have klarlagt de nærmere omstændigheder bag branden. Der skal skabes et overblik over mulige brandkilder derude, og vi skal have foretaget forhør af de folk, der har været i nærheden af brandstedet, da ilden brød ud, siger efterforskningsleder ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

Branden brød ud omkring klokken 16 tirsdag eftermiddag og var først helt under kontrol omkring klokken ni samme aften. Røgudviklingen fra branden var så kraftig, at beboere i området måtte blive inden døre.

Efterslukningen af branden fortsatte indtil omkring midnat, og i dag kan det tekniske undersøgelseshold så gå i gang med arbejdet på stedet. Politiet håber derfor at vide mere om årsagen senere i dag.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App