¨

Næstved tabte sæsonpremieren

Foto: TV ØST

Sæsonpremieren for Næstved Boldklub blev noget juks. Holdet tabte mod de formodede oprykningsrivaler fra Hvidovre.

En række nye stærke navne er kommet til klubben over sommerpausen. De gør, at Næstved Boldklub på papiret fremstår stærkere end i forårssæsonen.

På papiret.

For virkeligheden var, at holdet gennem sæsonens første 90 minutter søndag eftermiddag mod Hvidovre manglede rytme, præcision, timing og frem for alt tempo.

Virkeligheden var også, at ved stillingen 0-2 kunne Hvidovre sagtens have gjort sejren endnu større. I stedet slap Næstved med et 1-2-nederlag.

Klubben har blandt andre forventet sig meget af den nye offensive midtbanespiller, Mikkel Rygaard, der i de seneste sæsoner har været den offensive profil i Lolland Falster Alliancen. Men ham var træneren ikke tilfreds med:

- Jeg tror, at når jeg om lidt taler med Mikkel, så vil han give mig ret i, at det ikke var hans bedste præstation overhovedet. Han ramte ikke sit niveau, lød det efter kampen fra træner Martin Jungsgaard.

Udefra set var Rygaard en af flere årsager til, at Næstved manglede tempo. Man savnede flere førstegangspasninger og færre driblinger fra hans fod.

Rygaard var ikke den eneste af de nye Næstved-spillere, der fik en dårlig start i klubben. Kort før tid fik Kristoffer Munksgaard sit andet gule kort og kan nu se frem til karantæne.

 

 

 

 

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App