Næstved tabte i Roskilde

Det lykkedes ikke Næstved at tage en sejr med sig hjem fra dagens 1. divisionskamp i Roskilde. De tabte 3-2.

Det tog ikke Roskilde lang tid at bringe sig foran i opgøret mod Næstved.

Allerede efter tre minutter satte holdet den første bold ind bag målmanden. Og Næstved-holdet kan knap have nået at sunde sig, da Roskilde to minutter efter bragte sig foran med 2-0.

Herefter blev der dog igen lidt ro på banens netmasker - og da der igen røg et mål på tavlen, var det i Næstveds favør.

26 minutter spillet reducerede Jeppe Illum til 2-1, som også blev stillingen ved pausefløjtet.

I anden halvleg kunne Næstveds Stefan Nygaard så udligne i kampens 59. minut.

Tre minutter før de 90 minutter løb ud, var det dog igen Roskilde, der kunne juble, da de scorede kampens sidste mål. Slutresultatet: 3-2.

Det ser ikke alt for godt ud for sydsjællænderne i tabellen, da de nu ligger på en 11. plads. Næstved skal dog alligevel ikke frygte en nedrykning, da konkursramte FC Vestsjælland allerede har trukket nedrykningspladsen ud af sæsonen.