Næstved må overvintre under nedrykningsstregen

Med bare fem minutter igen scorede Skive det afgørende mål og sendte Næstved ned under stregen før vinterpausen

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Fodboldspillerne fra Næstved skulle have en sejr over Skive, hvis de skulle overvintre over nedrykningsstregen i 1. Division.

Men sådan gik det ikke.

Hjemmeholdet fra Næstved kom dog bedst fra start og scorede det første mål efter bare ti minutter, men et kvarter senere fik Skive udlignet.

To point op til nærmeste konkurrent

Og nedturen stoppede ikke her for Næstved, for ganske kort efter sendte hjemmeholdet bolden i eget net og måtte dermed gå til pause bagud med et enkelt mål.

Fra starten af 2. halvleg så det hele lidt bedre ud, da Daniel Norouzi udlignede til 2-2, men glæden varede kort. Fem minutter senere scorede Skives Ayinde Lawal det vindende mål.

Næstved har nu to point op til Fredericia på den anden side af oprykningsstregen, men må altså vente til efter vinterpausen med at forsøge at lave om på den kendsgerning.