Næstved Kommune: Det er fuldstændig uacceptabelt

Det undrer formanden for Teknisk Udvalg i Næstved Kommune, at der endnu ikke er sat skilte op ved krydset i Fuglebjerg. Uacceptabelt, siger han.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Fire ulykker siden december måned, hvor en mand mistede livet. 

Det er virkeligheden i krydset ved Ravnebjergvej/Skælskørvej i Fuglebjerg. Men i februar sagde Søren Revsbæk (V), formanden for Teknisk Udvalg i Næstved Kommune, at der ville blive sat nogle initiativer i gang for at gøre opmærksom på farligt kryds forude. 

Men intet er sket.

- Det er da fuldstændig uacceptabelt, selvfølgelig er det det, siger Søren Revsbæk til TV ØST.

Vil have en redegørelse

quote Det første ting var selvfølgelig at ringe til forvaltningen og sige: "Ved I hvad, det der skal vi have i gang omgående"

Søren Revsbæk (V), formanden for Teknisk Udvalg i Næstved Kommune

Og det kommer da også bag på teknikformanden, at der endnu ikke er gjort noget.

- Det er tre måneder siden, at Tekniskudvalg tog den beslutning, og derfor undrede det mig også noget, at det ikke er udført endnu, siger Søren Revsbæk.

- Det skal vi så have en redegørelse for. Det har jeg bedt den tekniske direktør komme med en redegørelse for, som nummer to ting jeg gjorde i morges. Det første ting var selvfølgelig at ringe til forvaltningen og sige: "Ved I hvad, det der skal vi have i gang omgående".

Etableret inden for tre dage

Planen er, at man vil lave en sikring af krydset. Man laver altså ikke den store ombygning af selve krydset, i stedet bliver der lavet en skiltning, så man er opmærksom på, at her er en farlig krydsning. 

Samtidig bliver der lavet nogle striber hen over vejbanen, som rumler, når man kommer kørende og på den måde skaber mere opmærksomhed. 

- Jeg håber inden for de næste to-tre dage, at så skulle de ting være etableret derude, fastslår Søren Revsbæk.