¨

Næstved FC 77 i pokalnederlag – så sluttede eventyret

Foto: Martin Stilling - TV2 ØST

Det blev et fælt nederlag til Næstved FC 77 i pokalturneringen mod Ledeøje Smørum Fodbold tirsdag aften. Kampen endte 8-0.

Fodboldklubben FC 77 hører til daglig hjemme I serie 4.

Men tirsdag aften stod klubben over for et nyt kapitel i pokaleventyr, hvor de tørnede sammen med Ledeøje Smørum Fodbold fra Danmarksserien.

Det gik dog ikke helt som håbet. Muligvis som frygtet. Kampen endte med et nederlag til Næstved FC 77 på 8-0.

Havde bare håbet på at vinde første kamp

Det var formentlig klubbens største kamp nogensinde, der fandt sted på Dyrskuepladsen tirsdag aften. Holdet har efter fem sejre på stribe helt ekstraordinært spillet sig videre I hovedturneringen i den danske pokalturnering.

- Vi havde håbet på at vinde den første kamp og resten har vi bare været glade for. Det har været ren forløsning, siger Nick Dahl fra FC 77.

Men holdet formåede dog ikke at hive endnu en sejr hjem.

Folk begynder at tro på, at de kan noget

Alligevel trak kampen tilskuere til Dyrskuepladsen som aldrig før. Michael Hansen er en af dem, der har været på lægterne siden 1992, og han har aldrig set så mange tilskuere til en kamp.

- Nej, det har jeg aldrig set før. Jeg var hernede sidste gang, da de spillede mod Kalundborg fra serie 1, og der var vi vel 200-250. Men jeg har aldrig set så mange før, som i aften.

Hvilken betydning har det, at klubben nåede så langt?

- Jeg tror, det betyder så meget at folk begynder at tro på, at de kan noget I mine øjne har vi højnet os i løbet af året med en træner, der virkelig kan det

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App