Næstved Boldklub mister hovedsponsor efter konkurs

En konkursbegæring betyder, at Næstved Boldklub skal til at finde en ny hovedsponsor.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En af regionens største fodboldklubber skal til at kigge sig om efter en ny stadionsponsor.

Hovedsponsoren for Næstved Boldklub, Euro Outlets ApS, gik nemlig sammen med moderfirmaet Senobis i går konkurs.

Det betyder, at hjemmebanen for de grønne fra Næstved ikke længere skal hedde Euro Outlets Stadion Næstved. Det skriver DR Sjælland.

quote Det er ærgerligt for det enkelte regnskabsår

Line Høilund Pedersen, direktør i Næstved Boldklub

Direktør i Næstved Boldklub, Line Høilund Pedersen, er ærgerlig over konkursen, og skal nu til at finde en ny sponsor, der kan lægge navn til Næstved stadion.

- Der er selvfølgelig allerede gået et seriøst stykke arbejde i gang, for at se om vi kan få skaffet en ny stadionsponsor, der kan være på plads, når sæsonen går i gang. Men skiltene med Euro Outlet ryger i hvert fald ned, siger hun til DR Sjælland.

Gør et seriøst indhug i økonomien

Selvom det frafaldne sponsorat vil gøre et seriøst indhug i Næstved Boldklubs økonomi, er Line Høilund Pedersen ikke bekymret for fremtiden. 

- Det er ikke noget, der betyder, at vores eksistens er truet på nogen måde, for vi har heldigvis rigtig mange andre gode sponsorer. Så det er ærgerligt for det enkelte regnskabsår, men Næstved Boldklub klarer den, siger hun til DR Sjælland.

Senobis og Euro Outlets konkurs betyder også at virksomhederne må lukke omkring 100 arbejdspladser, og at direktør Thomas Skov Pedersen træder ud af Næstved Boldklubs bestyrelse.