Nabo til dødskryds i Fuglebjerg: Hvad bliver det næste?

Der har været fire ulykker siden december ved krydset i Fuglebjerg. Naboerne til krydset er meget trætte af, at kommunen ikke snart gør noget.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Hvad bliver det næste? 

Sådan spørger Leo Ohrberg. Han er nabo til det såkaldt dødskryds i Fuglebjerg. 

For senest onsdag overså en bilist vigepligten og en varebil endte på siden ude på marken. Ulykken er nummer fire siden december i krydset. 

- Jeg har det jo ikke godt med det, for hvad kan der ske næste gang? spørger Leo Ohrberg.

Kommunen har ikke gjort noget

I februar sagde formanden for Teknisk Udvalg i Næstved Kommune, Søren Revsbæk (V), at udvalget var blevet enige om, at der skulle males vigepligtstavler på kørebanen, som skal gøre billisterne opmærksom på, at der er ubetinget vigepligt. 

quote Kommunen har jo lovet at lave noget, og hvad er der sket? Jeg kan ikke se, der er sket noget?

Leo Ohrberg, nabo

Der skulle også laves rumlestriber, så det buldrer under vognen på strækningen. 

På Skælskørvejen skal der ikke være rumlestriber, men i stedet nogle skilte, som skal gøre opmærksom på trafikkrydset forude. Men ingen af de overstående initiativer er sat i værk.

- Kommunen har jo lovet at lave noget, og hvad er der sket? Jeg kan ikke se, der er sket noget? lyder det fra Leo Ohrberg.

- Jeg er meget træt af, at de lover det og de så ikke gør noget. Os almindelige mennesker kan ikke gre noget ved det. Det er trist og irriterende at de lover guld og grønne skove. 

Frygter at skulle lægge blomster i vejkanten

Hvad frygter du, der sker? 

- Jamen flere dødsulykker. Jeg har selv et par små børn, jeg er ikke meget for at sætte dem ud på den store vej. Jeg synes, det er lige tæt nok på, når det er 250 meter væk fra mig selv, siger Leo Ohrberg. 

Leo Ohrberg bor godt 250 meter fra krydset, og opdager han en ulykke, plejer han at tage ned for at hjælpe de tilskadekomne. 

- Jeg går herned for at hjælpe. Jeg kan frygte alt muligt. At de er slået halvt ihjel, så vi skal begynde at lægge blomster hernede, siger han og tilføjer:

- Nu har der kun været materielle skader, og så er der nogle, der er kommet til skade og en enkelt død - hvad sker der næste gang? Kan de blive kvæstet så meget, at de er døde på stedet?