To muskelhunde aflivet efter at have bidt pige

Både den tre-årige Pippi og den to-årige Pluto er nu blevet aflivet. En af dem bed angiveligt en 5-årig pige, så hun brækkede armen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Helle Sørensen og hundenes egentlige ejer, Helle Sørensens svigerinde Dorthe Rasmussen, Haslev, tog dermed en meget konsekvent beslutning, efter at det kom frem, at der var tvivl om, hvilken af de to hunde, der rent faktisk havde bidt den lille pige. Det fortæller Sjællandske.

- Vi føler på pigens og forældrenes vegne, og vi ville ikke kunne leve med de konsekvenser, som vi kunne forstå, at politiet ville tvinge os til. Så er det bedre at sige, at det var det, siger en tydeligt rørt Helle Sørensen, efter at hun netop var vendt hjem fra dyrehospitalet i Rude ved Skælskør.

Ifølge Helle Sørensen var der slet ikke noget valg. Den lille pige havde over for politiet givet udtryk for, at det var Pluto, som havde bidt hende. Men begge hunde skulle for en sikkerheds skyld spærres inde, og hvis ikke Helle Sørensen og Dorthe Rasmussen selv ville køre dem på internat, så ville politiet gøre det - med magt.

- De skal ikke lukkes inde. Det er slet ikke deres natur. De har altid haft plads omkring sig, siger Helle Sørensen til Sjællandske.