¨

Musikere åbner spadehotel i Glumsø

Foto: TV ØST

De er begge to bidt af musik, og nu håber Sune Fey og Morten Kjølby at kunne smitte borgerne i Glumsø og omegn med deres guitarglæde, når de åbner et spadehotel

Et spadehotel er på vej til Glumsø, og bag ideen står to guitargale mænd. Sune Fey og Morten Seider Kjølby er initiativtagerne til det nye hus, der både skal rumme en musikforretning, et guitarværksted og en privat musikskole. Det skriver Sjællandske.

De to mødte hinanden tilfældigt en dag i toget, og en guitar under Sune Feys arm gjorde samtalen mellem ham og Morten Seider Kjølby let at komme i gang med.

I samarbejde med lokale aktører

Nu skal de så til at være forretningsdrivende sammen og dele ud af deres erfaring inden for musikken. Morten Seider Kjølby er guitartekniker og arbejder i Woodsound, der laver guitarer for store navne som Jacob Binzer fra D.A.D. og Kasper Eistrup fra Kashmir. Og Sune Fey er komponist og guitarist og spiller i bandet Byens Spidser.

Spadehotellet kommer til at sætte gang i musikken i det sydsjællandske og vil samarbejde med blandt andre de lokale musikskoleelever, spillestedet Kongebryg i Næstved og Cafe Rejseladen i Glumsø.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App