Multiarena blev indviet med basketbrag

Næstveds nye multiarena blev tirsdag aften taget i brug med et basketliga-opgør mellem Team FOG Næstved og Horsens IC.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Stemningen var i top, da den spritnye multiarena i Næstved tirsdag aften blev indviet med et brag af en basketkamp.

- Vi er særdeles tilfredse, og det er jeg også personligt. Jeg synes, det er alletiders arena, som vi har fået, og det er en dejlig oplevelse i aften, og nu er vi i mål, og det er virkelig dejligt for mig, for hele bestyrelsen og for hele byen, sagde Hans Henrik Knudsen, der er bestyrelsesformand i Næstved Hallerne.

Bestyrelsesformanden blev suppleret af Næstveds borgmester, som også var mere end godt tilfreds på åbningsdagen.

- Det er helt fantastisk. Det har været et projekt, som byrådet har kæmpet for, og det er lykkedes at få en ordentlig opvisningshal i Næstved. Det er jo ikke bare Næstved, der kan glæde sig, det er jo sådan set hele Sydsjælland, Lolland og Falster, der har fået en fantastisk kulisse til at have store oplevelser, koncerter, sport som i dag og andre spændende ting fremadrettet, sagde Carsten Rasmussen (Soc.dem).

Bedre end den gamle hal

Foruden bestyrelsesformand og borgmester var også publikum på tribunerne, som overværende kampen imellem Team FOG Næstved og Horsens IC, glade for den nye hal.

- Det er en rigtig fed hal, og der er super god stemning, og så er den selvfølgelig meget bedre end den gamle hal, sagde Kristian Lyng Madsen.

Kampen mellem Team FOG Næstved og IC Horsens endte med en sejr til de regerende mestre fra Horsens. Resultatet blev 62-77, og dermed ligger Horsens fortsat nummer et i ligaen, mens Team FOG Næstved indtager en tredjeplads med 12 point. 

Ovenfor kan du se billeder fra i eftermiddags, hvor multiarenaen blev indviet af kulturminister Bertel Haarder (V).