¨

Mor skulle aflevere barn - imens stak tyv af med hendes bil

Imens en mor afleverede sit barn i institutionen Tjørnehaven, snuppede en tyv hendes bil. Foto: Skraafoto.dk / Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

Torsdag morgen tog en usædvanligt træls drejning for en mor, hvis bil blev stjålet.

Børnene skal tidligt op og i tøjet, have børstet tænderne, ud i bilen og afleveres i institutionen, inden mor eller far kan køre videre på arbejde. Sådan er hverdagens rytme for rigtig mange småbørnsforældre.

Ganske uventet gik det sidste trin dog helt galt for en mor fra det sydvestlige Sjælland, da hun torsdag morgen klokken 06.35 skulle aflevere sit barn i institutionen Tjørnehaven i landsbyen Hindholm ved Fuglebjerg. For da hun havde afleveret barnet og var klar til køre videre på dagens færd i sin bil, var den ganske enkelt pistvæk. Det fortæller Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi i dagens døgnrapport.

Langt synderegister

Moren kontaktede derfor straks politiet, og efter alt at dømme var det ikke den mest udspekulerede kriminelle, der havde stjålet bilen. I hvert fald gik der ikke mange øjeblikke, før politiet ved hjælp af gode vidneudsagn kunne finde frem til en herre på 24 år, som man kunne sigte for tyveriet af kvindens bil.

Det var dog så absolut ikke det eneste, man kunne føje til den unge mands synderegister. Politiets efterforskning førte til flere ransagninger af den 24-årige tilholdssteder, og her viste det sig, at man også kunne sigtes for et yderligere biltyveri. Derudover bliver han sigtet for tyveri fra en bil, tyveri af nummerplader, for at køre uden førerret, for at køre i påvirket tilstand og for overtrædelse af knivloven.

Samtidig fandt politiet intet mindre end 27 gram amfetamin på den 24-årige, og derfor blev han også sigtet efter Lov om euforiserende stoffer.

I forbindelse med politiets ransagninger stødte politiet også på to månd på henholdsvis 38 og 33 år, som begge blev sigter efter Lov om euforiserende stoffer, mens den ældste  også blev sigtet efter Fyrværkeriloven, da han havde et ulovligt kanonslag på sig.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App