Mohamad Al Jawerheri mødes med Bilka

Den 17-årige Mohamad Al Jawerheri, der mistede sit job efter en Facebook-debat, skal tirsdag morgen sammen med sin advokat mødes med Bilka og Dansk Supermarked.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En debat-tråd på Facebook var efter alt at dømme årsagen til, at Mohamad Al Jawerheri mistede sit job i Bilka i Næstved.

Til Radio24syv fortalte han, at han var blevet tvunget til at skrive under på en opsigelse, efter at modparterne i debatten havde kontaktet hans arbejdsplads.

Tirsdag klokken ni mødes Bilka og Dansk Supermarked så med Mohamad Al Jawerheri og hans advokat Nima Nabipour.

De skal ifølge DR Nyheder blandt andet forsøge at finde frem til hændelsesforløbet i sagen.

- Jeg tror bestemt, at Mohamad har en forventning om, at der kommer en tilkendegivelse fra Dansk Supermarkeds side af, at det ikke var i orden den måde, han blev behandlet på. Og at man skal tale med den pågældende medarbejder, der har udsat Mohamad for det her, siger advokat Nima Nabipour til DR Nyheder.

Dansk Supermarked har ikke ønsket at udtale sig yderligere i sagen inden mødet. Men henviser DR Nyheder til en tidligere meddelelse:

- Dansk Supermarked har tidligere udtalt, at "Hvis sagen er foregået som beskrevet i medierne, er det ikke i tråd med, hvordan vi ønsker at bedrive ledelse eller normalt håndterer sager i virksomheder."