¨

Minkfarme øger sikkerheden

Foto: TV ØST

I den seneste tid har der været flere indbrud hos minkavlere. Nu investerer Ann-Mona Larsen omkring 70.000 kroner i overvågningsudstyr for at øge sikkerheden.

 

Mandag den 1. august lukkede aktivister 7.500 mink ud i naturen på Fyn. Det har været med til at få minkavlere til at investere i øget sikkerhed. En af dem er Ann-Mona Larsen.

- Jeg skal passe på mine dyr, jeg har ansvaret for dem. Hvis det desværre også betyder, at jeg er nødsaget til at sikre min farm med et overvågningssystem, jamen så er det dét, jeg må gøre. Jeg kan tydeligvis ikke stole på, at andre passer på mine dyr, andet end at de lukker dem ud eller misrøgter dem, siger Ann-Mona Larsen, der driver minkfarmen i Brandelev ved Næstved.

I følge Dansk Pelsavlerforening har der i den seneste tid været en stigende tendens til, at minkavlere investerer i øget sikkerhed. Inden længe bliver det altså også sat op omkring staldene hos Ann-Mona Larsen.

- At skulle sikre sig mod andre mennesker, det kender jeg altså ikke andre, der er nødt til. Jeg bliver faktisk en smule harm over, at jeg skal lave et Fort Knox for at drive min virksomhed, siger Ann-Mona Larsen.

02:12 Luk video

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App