¨

Mindre profitabelt at have FCK på besøg

Foto: TV ØST

FC København er begyndt at registrere deres fans på udebane. Det har fået mange til at blive væk. og det koster på de små klubbers omsætning. F.eks i dagens kamp mellem Næstved og FCK.

Det er dyrt at sørge for sikkerheden, når de store klubber kommer på besøg. Normalt giver det i det mindste en masse tilskuere, som kan skæppe lidt i kassen. Men mange FCK-fans er begyndt at blive væk fra udekampe.

- Der er solgt 100 billetter til udebaneafsnittet i forsalg, og selvfølgelig bliverr der solgt nogle på dagen, men i forhold til de 2500 der var i marts måned, så er det klart, at det er Næstved-tilskuere, der er i flertal i dag, siger Næstved-direktør, Lars Jensen.

Efter flere uheldige episoder i forbindelse med udebanekampe har FCK nu indført et registreringssystem. Hvis du vil have billet til en udebanekamp, skal du give en lang række personlige oplysninger. Det har mange FCK-fans været fortørnede over. Og derfor bliver de nu væk fra udebanekampene.

I Næstved er man dog indstillet på, at det er vigtigere at sikkerheden er i orden.

- Selvfølgelig havde det været rart, at der kom 6-7000 tilskuere, og det var blevet en økonomisk god kamp. Men vi vil hellere spille en kamp med rigtig god sikkerhed og lidt færre tilskuere, end vi vil spille en kamp med mange tilskuere og med en høj risiko. Det koster lidt på omsætningen, men til gengæld er det godt for fodbolden, siger Lars Jensen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App