Mindre landsted brændte i nat i udkanten af Fensmark

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Klokken 21.51 drønede Midt- og Sydsjællands Brand & Redning af sted til en brand på et mindre landsted i udkanten af Fensmark nær Næstved.

Her blev indsatslederen fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning af en kraftig brand.

- Det er svært at sige, hvordan branden er opstået. Vi fik en melding om gårdbrand, og da jeg ankom var hovedhuset totalt overtændt, siger Jan Pagter Simonsen, indsatsleder ved Midt- og Sydsjællands Brand & Redning, til TV ØST og tilføjer:

- Og da brandkøretøjerne ankom få minutter senere, var taget allerede faldet sammen, så der har været godt gang i den, fortæller Jan Pagter Simonsen, indsatsleder ved Midt- og Sydsjællands Brand & Redning.

quote Da brandkøretøjerne ankom få minutter senere, var taget allerede faldet sammen, så der har været godt gang i den

Jan Pagter Simonsen, indsatsleder ved Midt- og Sydsjællands Brand & Redning

Ingen mistanke om påsat brand

Indsatsleder Jan Pagter Simonsen fortalte i aftes til TV ØST, at det ville tage brandfolkene på stedet nogle timer at slukke branden, fordi der var mange ting på stedet.

Her til morgen fortæller vagtchefen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, at politiets teknikere nu skal klarlægge brandårsagen.

- Der ingen mistanke om, at branden skulle være påsat. Den er nok nærmere opstået i en el-installation eller et gammelt fyr, siger Henrik Carlsen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV ØST.

Der var ifølge politiet ingen mennesker i huset, da branden opstod, og ingen er kommet til skade af flammerne.

Politiet vil dog stadig gerne høre fra vidner, som kan have oplysninger om sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.