Max Bank forøger sponsoraftale

Max Bank kaster flere penge ind i samarbejdet med Sjælland Sport & Event.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Trods finanskrise og rygter om økonomiske problemer viser lokalbanken Max Bank i Næstved nu, at der fortsat er råderum til at støtte op om elitesporten.

Således blev det tirsdag offentliggjort, at banken har indgået en ny tre-årig samarbejdsaftale med Sjælland Sport & Event, der omfatter blandt andet Næstved Boldklubs 1. divisionshold og Team Fog Næsveds basketball-hold, der spiller i elitedivisionen. Og samtidig er der ikke blot tale om en fortsættelse af aftalen, men en udvidelse, skriver Sjællandske.

- Vi vil som lokal bank gerne være med til at sætte gang i området både erhvervsmæssigt og sports- og kulturmæssigt. Vi har gennem en årrække været sponsor i både fodbold og basketball og synes, vi har fået god værdi ud af det. Nu øger vi samarbejdets omfang, med henblik på at begge parter kan få endnu mere ud af samarbejdet. Vi bakker op om aktiviteterne i Sjælland Sport & Event, forklarer Henrik Lund, administrerende direktør i Max Bank.

Han ønsker ikke at kommentere direkte på beløbets størrelse.

- Vi har aftalt ikke at fortælle, hvor mange kroner sponsoratet drejer sig om, men jeg kan da sige så meget, at det er løftet i forhold til tidligere, siger Henrik Lund til Sjællandske.