¨

Masseslagsmål lukkede bargade – kastede flaske mod politiet

Foto: Google Maps

Politiet måtte tilkalde forstærkning i forbindelse med et stort slagsmål i Næstved natten til torsdag. 14 personer er anholdt.

Klokken 02.42 blev politiet kaldt ud til det centrale Næstved, fordi der var optræk til masseslagsmål mellem 30 til 40 personer.

Det ulmende slagsmål fandt sted på Ramsherred, hvor der er mange barer og diskoteker, og politiet sendte to patruljevogne til stedet.

Det fortæller vagtchef Søren Østervig fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Da man kommer derned med fire kollegaer, så vender stemningen sig mod dem. De var nødt til at tilkalde assistance og trække stavene for at få folk væk derfra, siger han.

Lukkede gaden ned

Men de mange mennesker vil ikke fjerne sig, og derfor tilkalder betjentene assistance fra Slagelse og Nykøbing, men også fra Midt- og Vestsjællands Politi i Roskilde og Københavns Vestegns Politi.

- De sender fire patruljer i alt, men de nåede ikke helt herned. Vi fik ro på det, siger Søren Østervig.

Politiet fik situationen under kontrol ved at lukke Ramsherred af i begge ender.

- På den måde var der kun politiet og ballademagerne i området, og vi kunne få ro på det, siger vagtchefen.

Kastede flaske mod politiet

14 personer blev anholdt efter masseslagsmålet. 12 personer er sigtet efter ordensbekendtgørelsen og en enkelt af dem er sigtet for at komme med fornærmende bemærkninger til en betjent.

- Og så er der to, der er anholdt for flaske- eller glaskast. Altså vold mod tjenestemand i funktion, siger Søren Østervig.

Ingen personer kom til skade under slagsmålet. Politiet ved endnu ikke, om nogle af de anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør, men de regner ikke med det.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App