Mand var i livsfare: Anholdt fængslet i fire uger efter slagsmål i Næstved

En 48-årig mand er blevet varetægtsfængslet i fire uger efter en alvorlig voldsepisode søndag eftermiddag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Et slagsmål søndag eftermiddag i Næstved førte mandag eftermiddag til, at en 48-årig mand blev varetægtsfængslet i fire uger for begrundet mistanke om grov vold.

Det oplyser Retten i Næstved til TV ØST.

Varetægtsfængslingen udløber den 4. oktober.

Voldsepisoden fandt sted på Ejlersvej i Næstved, hvor politiet ved sin ankomst søndag fandt en 43-årig mand med en dyb flænge i halsen. Ifølge politiet var der tale om en så alvorlig skade, at manden en overgang har været i livsfare. Derfor blev manden da også sigtet for drabsforsøg.

Politi
Læs også
Mand sigtet for drabsforsøg i Næstved
Politi
Læs også
Mand sigtet for drabsforsøg i Næstved

Sagen er omfattet af en vis mystik, da hverken gerningsmand eller offer har ønsket at sige noget til politiet i sagen. Da politiet samtidig ikke har fundet et gerningsvåben, kan de derfor heller ikke med sikkerhed sige, hvordan skaden på halsen er blevet tilført den 43-årige mand.

Dagens grundlovsforhør blev afholdt bag såkaldt lukkede døre, hvilket betyder, at det var uden adgang for offentligheden. Derfor ønsker politiet heller ikke at komme med mange oplysninger om sagen.

Johannes Skree-Lassen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser dog til TV ØST, at den 48-årige mand nægter sig skyldige i sigtelsen.