Mand kørt ihjel af flugtbilist (VIDEO)

En 36-årig mand mistede torsdag morgen livet, da han blev påkørt af flugtbilist på Sydsjælland. Politiet mener at have fundet frem til chaufføren, som har påkørt den 36-årige.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 36-årig mand fra Store-Heddinge blev tidligt torsdag morgen kort før kl. 6 påkørt og dræbt på landevejen mellem Holme Olstrup og Rønnede nær Næstved. Bilisten, der påkørte manden, kørte videre uden at stoppe.

Vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters politi oplyser torsdag eftermiddag, at politiet har fået en henvendelse fra en vognmand i Rønnede. Vognmanden kunne fortælle at een af hans chauffører var kommet hjem med skader på lastvognen.

Chaufføren fortalte at han mente, at han havde påkørt et rådyr, men han var ikke stået ud for at se efter, hvad der virkelig var sket.

Den 36-årige opholdt sig ved landevejen i de tidlige morgentimer, fordi han ventede på noget familie, der skulle køre ham på arbejde.

Det var her - på landevejen mellem Rønnede og Holme Olstrup - at vidner kort før klokken 6 fandt den 36-årige mand fra Store Heddinge:
[video:flv:081120_flugtbil.flv]