Mand fra Næstved tiltalt for at ville voldtage 13-årig

En 38-årig mand fra Næstved har ifølge anklagemyndigheden tilstået at have forsøgt at have sex med en 13-årig pige på et hotel i Jylland.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Retten i Næstved tager i dag fredag hul på en sag om en 38-årig mand, der er tiltalt for forsøg på voldtægt af en 13-årig pige. Det skriver eb.dk.

Manden, der kommer fra Næstved, skal ifølge anklagerne have forsøgt at forføre pigen, da de to overnattede på hotel og vandrerhjem tæt på Hobro i august 2014.

På hotellet skal manden angiveligt have taget tøjet af pigen, kysset hende på munden, befølt hende, gået i bad med hende, og så skal han have lavet samlejebevægelser, mens hun lå oven på ham.

Afslog at 'hjælpe' ham

Og krænkelserne fortsatte tilsyneladende, da de overnattede på vandrerhjemmet. Ifølge anklageskriftet tog manden tøjet af både sig selv og pigen - på nær hende strømper og bh, og så lagde han hende angiveligt på sengen og begyndte at røre ved hende på det meste af kroppen. Pigen har forklaret, at den 38-årige spurgte hende, om han bare skulle sprøjte, og at han skulle have sagt, at han ville være glad, hvis hun ville hjælpe ham, hvilket hun sagde nej til.

Manden er tiltalt for både at ville have sex med pigen, for blufærdighedskrænkelse og for at have haft børnepornografi på sin computer, da politiet ransagede hans hjem i Næstved.

Ifølge Ekstra Bladet skal manden have tilstået forholdene.