Mand fængslet for at voldtage kvinde ved kirke - tidligere dømt for 316 forhold

En 43-årig mand fra Karrebæksminde, der er sigtet for at voldtage en yngre kvinde, er tidligere dømt for 316 forhold for blufærdighedskrænkelse.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 43-årig mand fra Karrebæksminde er blevet varetægtsfængslet i fire uger. Manden er sigtet for at have voldtaget en 25-årig kvinde ved en kirke i det centrale Næstved.

Han blev varetægtsfængslet frem til den 12. december, efter han fredag blev fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Næstved.

Ifølge sigtelsen fandt voldtægten sted lørdag den 8. september i år ved Sankt Peders Kirke. Efterfølgende anmeldte en 25-årig kvinde lørdag morgen en voldtægt.

Ved fredagens grundlovsforhør kom det ifølge Sjællandske frem, at manden ifølge ham selv lider af en sexlyst, som han ikke kan styre.

Det er ifølge ham årsagen til, at han er tidligere dømt for 316 forhold af blufærdighedskrænkelse og nu er tiltalt for voldtægt.

Tidligere sigtet for voldtægt

I både 2011 og 2013 har manden været tiltalt for lignede forhold, men dengang frafaldt sigtelserne. Den ene, fordi han ifølge avisen allerede var i behandling.

Under grundlovsforhøret kom det desuden frem, at manden foretrækker unge piger.

Manden har tidligere været medicineret med driftsdæmpende medicin, men det er han ifølge avisen ikke længere.

Den 43-årig nægter at have voldtaget den 25-årige kvinde.