To mænd fra bandemiljøet anholdt efter skyderi i Næstved

To mænd med tilknytning til bandemiljøet er blevet anholdt efter en skudepisode, der udspillede sig ved en tatovør i Næstved i april.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den 20. april blev en 22-årig mand med tilknytning til bandemiljøet ramt af skud i benet foran tatovørforretningen Don't Fear Ink i Næstved.

En person blev efterfølgende anholdt i sagen, og nu er to mænd på henholdsvis 22 år og 29 år anholdt og sigtet for at have spillet en rolle i skudepisoden.

quote Vi har i forhold til sagen fra Næstved fået rigtig mange henvendelser fra vidner

Ove Groth, politikommissær ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Det oplyser Sydsjællands- og Lolland-Falster Politi.

- Vi har i går foretaget anholdelser i forbindelse med den skudepisode, som fandt sted på Nordre Farimagsvej i Næstved i april, siger Ove Groth, politikommissær ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV ØST.

Efter den 22-årige var blevet afhørt, blev han fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet frem til den 1. august. Den 29-årige mand blev efter afhøringen løsladt.

Politiet bekræfter, at de to personer desuden har tilknytning til bandemiljøjet. Ove Groth ønsker dog ikke at oplyse, hvilken bandegruppering der er tale om.

- Vi arbejder stadig med sagen, siger han.

Søger stadig vidner

Den første person, der blev anholdt i sagen, blev anholdt den 28. juni. Det skete i en større politiaktion, hvor i alt 14 personer med relation til rocker- bandemiljøet blev anholdt. Aktionen kom i kølvandet på seks drabsforsøg på Sydsjælland.

- Vi har i forhold til sagen fra Næstved fået rigtig mange henvendelser fra vidner, der har set ting og hændelser den dag, hvor episoden fandt sted.

- Derfor er vi på nuværende tidspunkt dækket nogenlunde ind (i forhold til vidneoplysninger red.), men hvis nogen ved noget, så hører vi selvfølgelig gerne fra dem

Hvis man har oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på telefon 1-1-4.