Må se langt efter høreapparat

Jens Hansens tålmodighed er ved at være opbrugt. Næsten 2 år har han kæmpet for et nyt høreapparat.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Jens Hansens tålmodighed er ved at være godt og grundig opbrugt.

I næsten 2 år har han ventet på et nyt høreapparat. Men trods adskillige henvendelser til høreklinikken på sygehuset i Nykøbing Falster er der endnu ikke sket noget i Jens Hansens sag.

Det hele begyndte ellers allerede i november 2011, da Jens Hansen henvendte sig, fordi garantien på hans høreapparat ville udløbe 6 måneder senere.

Læs også: Sådan undgår du ventetid på høreapparater

Aflyses eller rykkes

Siden er Jens Hansen indkaldt til flere undersøgelser, men hver eneste gang er de blevet aflyst eller rykket.

Siden 2011 er der ikke sket noget nyt i sagen, og ifølge Jens Hansen har han nu alt for længe måtte undvære sit høreapparat.

- Det her er uudholdeligt, det er da fandens til hverdag, man skal have, det er dælme da modbydeligt, siger Jens Hansen.

Jens Hansen er ikke den eneste, der må se langt efter et nyt høreapparat. For to uger siden fortalte vi om Ole Ottosen, der måtte vente 56 uger på sit.

Ikke godt nok

Og hos Region Sjælland erkender man, at det ikke er godt nok. Derfor er ventetiden for høreapparater også på Region Sjællands budget for 2014, som vedtages torsdag.

Næstformand Kai Nielsen lover flere resurser til området. Blandt andet satser man nu på at sænke ventetiden på høreapparater til 2 måneder hurtigst muligt.

- Der er et specielt afsnit om høreapparater og bred enighed om, at vi nu virkelig skal have gjort noget ved det her, fortæller næstformanden i sundhedsudvalget i Region Sjælland, Kai Nielsen fra Venstre.

Næstformanden fortæller også, at der skal ansættes flere folk i området og at de speciallæger, der allerede er, skal aktiveres.

Jens Hansen savner sit høreapparat og håber, at der snart sker noget.

- Ja, så jeg kan få lidt ordentlig livskvalitet igen, siger han.