¨

Lunken velkomst til Løkke

Foto: TV ØST

Det var ikke kun smil og klapsalver, der mødte Statsminister Lars Løkke Rasmussen i Holbæk i dag. En flok unge socialdemokrater kom nemlig ministeren i forkøbet, da han skulle besøge Stenhus gymnasium.

For en lille flok unge startede forberedelserne tidligt i morges. Forberedelser til en plan om at komme statsministeren i forkøbet.

For de unge socialdemokrater fra Holbæk skulle statsministerens besøg udnyttes til det fulde. Derfor troppede de op på gymnasiet allerede i frokostpausen for at få deres budskab solidt plantet i de unge hjerner.

Hen over middag havde en god del af eleverne fået sig en socialdemokratisk sludder. Og udenfor tog en tilfreds gruppe DSU'ere stilling blandt Løkkes mange støtter foran indgangen.

- Vi håber, at de nu vil møde Løkke mere kritiske øjne, siger formand for DSU Holbæk, Frederik Vad Nielsen.

Statsministeren selv tog den kølige velkomst temmlig roligt. Mere forbeholden var han dog over for socialdemokraternes politiske budskab.

- Det er godt de unge engagerer sig. Men det er ikke noget godt buskab, DSU kommer med til de unge i dag, siger Lars Løkke Rasmussen til TV2 Øst.

01:50 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App