Lig i mergelgrav: Politiet mangler stadig et drabssted

Snart ti måneder efter fundet af liget af en 34-årig mand i en mergelgrav ved Herlufmagle, mangler politiet stadig at fastlægge, hvor drabet fandt sted.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den 34-årige Jonathan Holst Nielsen fra København blev fundet i en mergelgrav ved Herlufmagle i april sidste år. To drenge, der ville fiske fandt liget, der var forsøgt tynget ned i vandet af vægte.

Politiet konkluderede sidenhen, at manden, der også var bundet på hænder og fødder, var blevet dræbt af flere skud forinden.

Efterforskning stadig i gang

Mergelgraven, hvor liget blev fundet, ligger tæt ved Herlufmagle - ikke langt fra landevejen, der forbinder Næstved og Ringsted.

Men hvor drabet på den 34-årige fandt sted, står ifølge Ekstra Bladet stadig hen i det uvisse.

- Vi ved ikke, hvor han er blevet dræbt. Altså hvor drabet reelt er begået, siger efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen til avisen.

Han uddyber, at politiet trods et manglende gennembrud i sagen, stadig efterforsker flere aspekter af drabet.

Mor: Vi har brug for at få sagen opklaret

Et gennembrud er netop det, som den 34-åriges forældre stadig håber på - for at få fred.

– Vi ved godt, at vi ikke får Jonathan tilbage, og vi er ikke hævngerrige. Men vi har brug for at få sagen opklaret, siger Dorit Holst Nielsen, mor til Jonathan til Ekstra Bladet.

Kilder har overfor Ekstra Bladet fortalt, at den 34-årige var en del af et opgør omkring en mængde forsvundet hash. Politiet har i løbet af sagen ikke ønsket at kommentere på den del af sagen.