¨

Legeland er lukket

Foto: TV ØST

Krudtugleland i Næstved fik onsdag besøg af kommunens legepladsinspektør. Konsekvensen kom øjeblikkeligt. Legelandet er nu lukket.

TV2 ØST kunne tirsdag vise skjulte optagelser fra Krudtugleland, som afslørede elinstallationer, der lå frit fremme mellem hoppeborge og rutschebaner. Derudover var der blandt andet havetrampoliner og en række redskaber uden sikkerhedsgodkendelse - deriblandt et håndværkerstillads, som børnene kunne klatre på. Legeland legede med sikkerheden, og det betød lukning af Krudtugleland i går. Det skriver Sjællandske.

Ejer Peter Mortensen fik besøg af Næstved Kommunes legepladsinspektør.

- Peter, du må forstå, at vi er en myndighed, der skal sikre, at du ikke skal gå fra hus og hjem, hvis noget går galt. Det handler om børnenes sikkerhed, og alle forhold skal være i orden, sagde legepladsinspektør Jesper Møller, da Sjællandske var med på inspektion.

Siden TV2 ØST's afsløringer har Peter Mortensen blandt andet nået at pakke det ulovlige stillads ned. Også de mest synlige elforbindelser er pakket væk.

- Det var sjovt, så længe det varede. Det her vil tage al for lang tid at bygge op igen. Det var nu i vinterferien, vi skulle tjene penge til investeringerne. Jeg magter ikke mere. Jeg må indrømme, jeg ikke har sat mig godt nok ind i reglerne, siger Peter Mortensen til Sjællandske.

 

Fra TV2 ØST tirsdag:

02:13 Luk video

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App