Laura er for kærlig til at pleje de gamle (Video)

Beboerne på plejehjemmet Røjleparken giver nu deres støtte til Laura Ahmed. Hun blev nægtet ansættelse i Næstved Kommune, fordi hun er FOR kærlig.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Laura Ahmed har igennem en årrække arbejdet som vikar på plejehjem i Næstved. For nyligt søgte hun en stilling som fastansat. Den fik hun ikke. Det er hun ikke sur over. Men det er hun over begrundelsen.

- Hun sagde, jeg var for grænseoverskridende, og jeg var for sød og kærlig overfor beboerne, og jeg skulle ikke kunne skelne et knus og et kram, siger hun.

Se hele indslaget fra TV2 ØST herunder:
[video:video_mangler:090830_hjemmepleje2.flv]

Laura er et kærligt menneske. Det lægger hun ikke skjul på. Men hun mener ikke, hun går over grænsen.

- Jeg har ikke oplevet at jeg har gjort det. Der er ikke nogen der har skældt mig ud og sagt noget. Det er der ikke. Har du fået nogen klager? Nej, aldrig nogensinde, siger Laura

Laura har været meget på Plejehjemmet Røjleparken. Og her bakkes hun op af både kolleger og beboere.

- Hun har styr på sit job. Hun ved hvad hun laver. Har i oplevet nogen episoder hvor hun måske er gået for langt? Overhovedet ikke, siger Marianne Schønemann, som er social- og sundhedshjælper på Røjleparken.

- Hun er meget venlig. Og jeg synes, at hun altid har optrådt korrekt, siger en af beboerne på stedet, Jens Rasmussen.

Kommunen fastholder, at Laura går over grænsen, uden at ville uddybe det nærmere. Alligevel bruger de hende fortsat som vikar.

Laura Ahmed vil ikke ændre på sin personlighed, for at få et job. Så hvis ikke hun må give et kram i ny og næ, vil hun ikke have jobbet.