Landsholdsrytter ramt af en hjerneblødning

Lonnie Guldfrø har på det seneste været forfulgt af uheld. For tre uger siden fik hun stjålet sin opsparing til en ny hest, og i mandags blev hun indlagt med en hjerneblødning.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Gennem tiden har Lonni Guldfrø, der er landsholdsrytter i paradressur, haft 13 blodpropper, hvilket har gjort hende lam i venstre side, og så har hun også mistet synet på venstre øje. Og i mandags blev hun indlagt med en hjerneblødning.  

- Min venstre side er blevet svækket yderligere, og mit venstre ben føles som kogt spaghetti, siger Lonnie Guldfrø til DR Sjælland, der trods alt er ved godt mod.

Hjerneblødningen kan nu sætte en stopper for den handicappede eliterytters sommerturneringer, som efter planen både tæller DM på Broholm Slot i juni måned, hvor Lonnie Guldfrø og hesten Catwalk er kvalificeret, samt distrikts- og sjællandsmesterskaberne.

- Vi kommer til at træne, som om vi skal stille op, og så må vi se, hvordan det går, siger hun og fortsætter:

- Jeg har haft en presset kalender alt for længe, så for mine kære, som er nervøse for mig, vil jeg ikke ofre alt for at deltage i år, og der er jo også turneringer i 2017, siger hun.

Lonnie Guldfrø ved endnu ikke, hvornår hun bliver udskrevet.