¨

Læreruddannelsen optager flest

Foto: TV ØST

Det er på læreruddannelsen på University College Sjælland, at flest studerende er optaget. Der er en stigning på 7,2 procent i forhold til sidste år.

Selvom der er en generel stigning af optagede studerende på på University College Sjælland, så er det på læreruddannelsen, at der er optaget flest. Det skriver University College Sjælland i en pressemeddelelse.

- Læreruddannelsen har været i fokus de seneste år blandt politikere og i medierne med arbejdsløshed, fyringer og nye adgangskrav fra 2013, og sidste år faldt optaget på læreruddannelsen en smule. Derfor glæder jeg mig meget over, at flere nu optages på læreruddannelsen. Inden for en årrække vil en stor del folkeskolelærere gå på pension, og der skal jo fortsat være dygtige lærere til at undervise eleverne i folkeskolen, siger Ulla Koch i pressemeddelelsen.

Samlet set er der en stigning på 3,4 procent i forhold til i 2011 på University College Sjælland. 2289 har i dag fået brev om, at de kan starte på en uddannelse på uddannelsescenteret til september. Sidste år blev optaget 2214 studerende. Det skriver University College Sjælland i pressemeddelelsen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App