¨

Kvinder krænker mænd i svømmehallen

Foto: TV ØST

Mens flere og flere svømmeklubber over hele landet forbyder mødre at tage deres drenge i den skolepligtige alder med ind i damernes omklædningsrum for at få dem i badetøjet, så er der opstået en ny udfordring i Næstveds to svømmehaller, skriver Sjællandske.

Flere ansatte i Herlufsholm og Næstved Svømmehal fortæller samstemmende, at de kønsforskrækkede kvinder faktisk selv har problemer med at overholde reglerne.
Hvor det hidtil har været opfattelsen, at unge piger og kvinder har følt det krænkende, at drenge på op til 8-9 år går med deres mødre ind til damerne, så tyder noget nu på, at balladen er på vej over i herrenes omklædningsrum, skriver avisen.

- Der har været nogle sager, hvor mænd har klaget over, at mødre pludselig finder på at gå ind til herrerne. siger leder af Herlufsholm Idrætscenter, Philip Green til Sjællandske.

- Kvinderne gør det jo ikke for at fornærme nogen. De føler virkelig, at de gør det, fordi de skal hjælpe deres sønner. Derfor har det været nødvendigt at nævne over for dem, at de kan gå til døren til omklædningsrummet, men så heller ikke længere, fastslår Philip Green.

Også i Næstved Svømmehal har badeassistent Jan Olsen haft udfordringer.

- Vi har haft nogle sager. Det har vi da. Men vi tager dem, efterhånden som de kommer, og vi prøver på at undgå at gøre problemet større, end det egentlig er, siger han til avisen.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App