Kvinde sov fra kanonslag

En 91-årig kvinde hørte ikke, at et kanonslag blev affyret i hendes entré i huset i Næstved.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 91-årig kvinde sov tilsyneladende så tungt nytårsnat, at hun fuldstændig overhørte et kanonslag, der fik loft og lamper til at skvatte sammen om ørerne på hende. Det oplyser Næstved Politi til Sjællandske.

Kvinden fik først et chok nytårsmorgen kl. 6.25, da hun veludhvilet stod op og gik ud i sin entré på Rønnevej i Næstved.

Her ligende alt Jerusalems ødelæggelse, og politiet tog ud for at tale hende til ro. Hun siger, at hun er sovet fra braget. Det til trods for at vi kan konstatere, at kanonslaget har været meget kraftigt, siger vagthavende ved Næstved Politi, Ole Hald.

Ukendte gerningsmænd har i løbet af natten kastet et kanonslag gennem kvindens brevsprække. Braget gjorde, at ruden i døren smadrede. Lamperne faldt ned. Forskellige nipsgenstande er sprængt i stumper og stykker, og dele af loftet i entrén er styrtet ned.

- Kvinden var naturligvis chokeret. Vi tog ud til hende og talte hende til ro, selv om vi må erkende, at der ikke er de store chancer for at finde frem til gerningsmændene, siger Ole Hald til Sjællandske.