Kvinde fra Næstved vandt den store gevinst

Hun har spillet den samme 5-ugers kupon siden Lottos start i 1989. I lørdags blev kvinden fra Næstved belønnet med en gevinst på 3.333.369 kroner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Da jeg opdagede, jeg havde vundet, hoppede mit hjerte en ekstra gang. Jeg har det stadig som om, det er noget, jeg har drømt, fortæller den ene af lørdagens nybagte Lotto-millionærer.

Kvinden ønsker at være anonym, men hun vil gerne fortælle, at hun bor i Næstved. Her er det gevinstgivende spil også er købt, nemlig hos Næstved Vinhandel, Sct. Jørgens Park 70.

- Jeg har en 5 ugers-kupon, som jeg har spillet fast siden Lottos start, siger kvinden til Danske Spil.

I tidens løb er det blevet til mindre gevinster, men aldrig den helt store. Knap 21 års tålmodighed blev altså belønnet lørdag aften, da vindertallene matchede hendes række.

- Jeg fandt ud af det lørdag aften ved halv syv-tiden. Jeg tjekker altid tallene på tekst-tv, skriver dem ned og finder så min kupon frem. Jeg tror, jeg har kontrolleret den mindst 100 gange, fortæller hun og fortsætter:

- Jeg blev nødt til at ringe til en ven og bede ham om at kontrollere den. Jeg tror ikke på det, sagde jeg til ham. Men han sagde, at den var god nok.

En lille uges tid efter er det så småt ved at gå op for hende. Og det er da også blevet fejret.

- Jeg startede med at købe mig et nyt ur, og det næste projekt er en ny bolig, siger den glade Lotto-millionær.