Kunderne raser mod Bilka: Genansæt Mohamad

En debat på Facebook har ifølge 17-årige Mohamad Al Jawerheri fra Næstved fået ham fyret fra sit fritidsjob i Bilka. Derfor raser kunderne nu mod supermarkedet og opfordrer til boycot.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det går ikke ligefrem stille for sig på Bilka Næstveds lokale Facebookside, hvor noget, der ligner en regulær shitstorm lige nu er i gang mod supermarkedet.

Kunderne raser nemlig over fyringen af den 17-årige Mohamad Al Jawerheri, som efter eget udsagn blev tvunget til at afleveret sin opsigelse på grund af en debat om islam i den offentlige Facebook-gruppe, der går under navnet ”JA TIL FRIHED – NEJ TIL ISLAM”.

Det fortæller Radio24syv i dag.

- Min chef mente, at jeg havde stødt nogle personer på Facebook, og han vidste ikke, hvordan jeg ville håndtere det, hvis de samme personer kom på besøg i Bilka, men han havde ikke læst hele opslaget på Facebook, og det ville han heller ikke, fortæller Mohamad Al Jawerheri til Radio24syv.

Bilkas kunder raser

Hele dagen har kunder rejst en skarp kritik af deres lokale Bilka, hvor de ellers plejer at komme efter deres dagligvarer.

- Rystende læsning, hvad sker der for jer/ DANSK SUPERMARKED????  Tro ikke jeg handler der mere i den nærmeste fremtid, sidder tilbage og tænker.. kan det virkelig passe ??? Sådan skriver Carsten Jørgensen, som er en af de mange kunder, der har kommenteret Bilkas seneste opslag på siden.

- Jeg synes virkelig I skulle have læst hvordan debatten kører inde på den Facebookgruppe inden I fyrede den unge mand. Det de skriver derinde er rendyrket nazisme, skriver Laila Ammitsbøl og refererer til Facebookgruppen, hvor den 17-årig deltog i en debat om islam.

Ifølge Dansk Supermarked er de lige nu ved at undersøge fyringen efter debatten på Facebook.

- Jeg kan ikke komme nærmere ind på, hvordan hændelsesforløbet har været. Men det er klart, at hvis det måtte forholde sig, som det er beskrevet, så er det ikke i tråd med, hvordan vi normalt gør tingene eller gerne vil gøre tingene i Bilka, siger pressechef Mads Hvitved Grand fra Dansk Supermarked.