Krogh: Sørgeligt at skulle forlade noget, man godt kan lide

Den nu tidligere cheftræner for Næstveds 1. divisionshold, Mogens Krogh erkender, at resultaterne ikke har været prangende.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Mogens Krogh skal i dag rydde sit kontor i Næstved BK's lokaler.

- Og så skal jeg tage ordentlig afsked med nogle skoledrenge, som jeg har kørt et socialt projekt med "Fra bænken til banen", fortæller den nu tidligere cheftræner over telefonen.

quote Vi er inde i en negativ spiral. Jeg synes faktisk, at spillerne har præsteret, men det er kun lykkedes at få point i én kamp her i foråret

Mogens Krogh, tidligere cheftræner, Næstved BK

Manglende resultater

Mandag eftermiddag kunne Sjællandske afsløre, at cheftræneren for Næstveds 1. divisionshold er blevet fyret. Senere bekræftede Næstved Boldklub historien på facebook.

- Det er sørgerligt og ærgerligt, når man skal forlade noget, man godt kan lide, fortæller Mogens Krogh om fyringen.

Klubben skriver på sin hjemmeside, at det er manglende resultater i forårssæsonen, der gør, at ledelsen har valgt at stoppe samarbejdet med Mogens Krogh. 

Kom det bag på dig?

- Ja og nej. Jeg har været i den her branche i hele mit liv og ved, at hvis man som træner ikke leverer resultater, så risikerer man at blive fyret, siger Krogh.

Ser stort potentiale i spillerne

Næstved BK ligger næstsidst i rækken, og har seks point op til nedrykningsstregen.

- Vi er inde i en negativ spiral. Jeg synes faktisk, at spillerne har præsteret, men det er kun lykkedes at få point i én kamp her i foråret, siger Mogens Krogh.

Han fortæller, at han ser et stort potentiale i holdet.

- Mange er berettiget til at være i 1. division og nogen endda på et højere plan.

Vil gerne fortsætte som træner

Den tidligere Brøndby-målmand ved ikke, hvad han skal lave fremover.

- Jeg tror på, jeg er en dygtig fodboldtræner, og mine mål bliver ikke skrinlagt på grund af den her fyring. Det er andre lykkedes med.