¨

Kræver skadestuen tilbage til Næstved

Foto: TV ØST

Akutbehandlingen for dårlig: Næstved borgmester er så bekymret over akutbehandlingen af borgerne i Næstved, at han nu kræver forbedringer.

Klager over akutbehandlingen

Efter at skadestuen på Næstved Sygehus er blevet lavet om til en skadeklinik, har borgmesteren i Næstved, Carsten Rasmussen (S), fået mange klager fra utilfredse borgere.

Det skriver Sjællandske.

Venter i timevis i Slagelse

Klagerne går blandt andet på, at mange borgere i Næstved bliver sendt til Slagelse, hvor de skal vente i timevis på en overbelastet skadestue.

- Jeg hører alt for mange klager over, at borgerne ikke kan få den behandling, som de ønsker. Det kan ikke være rigtigt, at man skal køre til Slagelse og vente i timevis for at blive sendt hjem med et plaster, siger Carsten Rasmussen til Sjællandske.

Forlanger opgradering af skadestuen

Borgmesteren kræver handling og derfor mødtes han torsdag med regionsrådsformand Steen Bach Nielsen. Her forlangte han, ifølge avisen, at Næstved Sygehus bliver opgraderet.

- Godt nok er Steen Bach min partifælle, men jeg gjorde det meget klart, at vi ikke er tilfreds med den behandling, som vores borgere er udsat for. Borgerne skal ikke bare automatisk sendes til Slagelse, siger Carsten Rasmussen.

Kritik tages alvorligt

Kritikken får nu formanden for regionsrådet, Steen Bach Nielsen, til at se på om der kan ændres på skadestue-funktionen i Næstved.

- Det er klart, når Næstveds borgmester siger til mig, at skadestuen er det største problem, så kigger vi på det. Nu vil jeg med de øvrige partier se på, om der er muligheder for at styrke det lægelige beredskab på skadestuen i Næstved, siger Steen Bach Nielsen til Sjællandske.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App