¨

Kommunens folk får trusler efter Amy-sag

Foto: TV ØST

Medarbejdere hos Næstved Kommune modtager nu trusler.

Det sker efter, at medierne har fortalt historien om den 11-årige etiopiske adopterede pige Amy, som blev tvangsfjernet fra sin plejefamilie.

Det fortæller Børne- og kulturdirektør i Næstved Kommune Per B. Christensen til tv2.dk.

- Nu hvor sagen har fået mediemæssig eksponering, modtager nogle af mine medarbejdere trusler over mail og Facebook, siger han.

Per B. Christensen vil ikke gå nærmere i deltaljer omkring truslernes konkrete indhold, men han fortæller, at man nu er ved at undersøge, om personerne bag truslerne skal meldes til politiet og straffes.

Per B. Christensen vil hellere ikke nærmere ind på, hvilke medarbejdere, det drejer sig om, og om medarbejderne var med ude på hos Amys plejefamilie og hente hende.

TV2.dk kunne søndag vise en voldsom video, hvor kommunens medarbejdere med magt fjerner den skrigende pige fra plejefamilien.

- Det er medarbejdere, som har været impliceret i sagen. Mere vil jeg ikke sige," siger Per B. Christensen om sagen.

11-årige Amy er nu anbragt på et opholdssted, hvor hun må få besøg af sine adoptivforældre, som fortsat har forældremyndigheden over hende. Amy må dog ikke få besøg af plejeforældrene, som hun var hos, indtil hun blev tvangsfjernet og blev anbragt på opholdsstedet.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App