¨

Kommune tog fejl: Pølsevogn skal flyttes

Foto: TV ØST

Kommunes tilladelse til pølsevogn er ulovlig.

Tyttes Pølser står stadig tæt ved Græshoppebroen i Karrebæksminde. Men det er snart slut. Næstved Kommune lavede nemlig en fejl, da de sidste år gav tilladelse til, at pølsevognen kunne opstilles på det grønne areal. Det skriver Sjællandske.

Natur – og Miljøklagenævnet har nemlig underkendt Næstved Kommunes beslutning om at give dispensation i deres egen lokalplan til at kunne opstille pølsevognen. Pølsevognen skal derfor nu enten flyttes eller lokalplanen skal laves om.

Massevis af protester

Det var administrationen i Næstved Kommune, som lavede en fejl, da de gav dispensation til, at ejeren kunne få lov til at opstille pølsevognen på det grønne areal ved græshoppebroen, og det udløste klager fra både lokalråd og naboer.

Møde efter sommerferien

For at diskutere pølsevognens fremtid har ejendomsudvalget i byrådet indkaldt til møde i begyndelsen af august, hvor de skal diskutere, hvad der skal ske med pølsevognen.

-          Vi skal finde en løsning. Derfor indkalder vi til møde. Der er jo spændende planer for området, så det er ikke sikkert, at pølsevognen skal stå der. Og så er der ingen mening i at lave en lokalplan, siger Daniel Lillerøi (SOC.DEM.), der er formand for ejendomsudvalget. 

00:29 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App