Kom med til Hollywood-fest på Næsbyholm Slot

Hollywood-stjernen Tori Spelling, bedst kendt som Donna Martin i tv-serien Berverly Hills 90210, holder fest på Næsbyholm Slot. Og du kan komme med.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det kommer til at vrimle med kendisser fra ind- og udland på Næsbyholm Slot.

Torsdag holder Hollywood-stjernen Tori Spelling, der er bedst kendt for sin rolle som Donna Martin i tv-serien Berverly Hills 90210, nemlig sin 43 års fødselsdag på slottet ved Næstved.

- Det er helt vildt stort og et fantastisk øjeblik, det kommer på. Vi er nemlig i gang med at promovere slottet over for udenlandske par, der kan afholde bryllupper hos os, siger bryllupsplanlægger Christel Winther, der sammen med sin mand driver Næsbyholm Slot.

Christel Winther kan ikke løfte sløret for gæstelisten, men hun er sikker på, der kommer kendisser fra ind- og udland.

Kom med til kendisfest

Men man behøver faktisk ikke være kendis for at deltage til den store Hollywood-fødselsdagsfest. For 1.995 kroner kan megafans og andet godtfolk deltage i festlighederne. Ved at skrive en mail til Næsbyholm Slot kan man sikre sig en billet. Man skal dog være hurtig, for der er snart udsolgt, fortæller Christel Winther.

Christel Winther har sammen med Tori Spelling brugt hele onsdagen på at planlægge den store dag, og pludselig opdagede de, at de faktisk begge begår sig i branchen for bryllupsplanlægningen. Det kan byde på nye muligheder.

- Jeg håber, det kan åbne døre, for at Tori og jeg kan lave noget sammen i fremtiden. Det er sindssyg surrealistisk at tænke på, for hun var sådan en, jeg skyndte mig hjem på cykel for at se i fjernsynet, da jeg var lille, fortæller Christel Winther.