Købmandsstrid ender med lukning

Der bliver nu sat et punktum i købmandsstriden i Sandved. Den nuværende lejer er smidt ud, og forretningen lukkede i søndags.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Søndag lukkede købmandsbutikken i Sandved oven på længere tids uenigheder mellem den nuværende købmand og hans udlejer. Det skriver Sjællandske.

Mohammad Sameen Siddique overtog lejemålet i august sidste år, og for at hjælpe ham godt i gang hjalp udlejer og tidligere købmand i forretningen Flemming Andersen ham i gang ved at arbejde i butikken. Det samarbejde endte dog med beskyldninger om, at Flemming Andersen havde stjålet 2500 kroner fra kassen og 67.000 kroner fra et pengeskab, mens Flemming Andersen anklagede Mohammad Sameen Siddique for manglende betaling af huslejen på 12.000 kroner i december.

Ny købmand klar

I februar mødtes de 2 stridsherrer i fogedretten, som fastslog, at Mohammad Sameen Siddique skulle smides ud af lejemålet på grund af den manglende husleje. Søndag drejede han så nøglen endeligt om, og fredag den 4. april skal han være helt ude af butikken.

Specielt de ældre borgere i Sandved frygter nu, at de ikke længere kan handle i den lille by mellem Skælskør og Næstved, men Flemming Andersen siger til Sjællandske, at en anden person allerede står klar til at overtage forretningen.